- Z Sosu Sojowego Blue Dragon, soli i pieprzu przygotować marynatę. Połączyć z wołowiną i wstawić na co najmniej 1 godzinę do lodówki.
- Groszek opłukać pod bieżącą wodą i osączyć. Pozostałe warzywa oczyścić i pokroić na małe kawałki. Cebulę, czosnek oraz imbir obrać, drobno posiekać i usmażyć na niewielkiej ilości oleju. Następnie dodać resztę warzyw. Wymieszać i podgrzewać przez chwilę. Dołożyć Sos Orzechowy Blue Dragon.
- Całość wymieszać i podgrzać. Wołowinę oprószyć solą oraz pieprzem i usmażyć. Serwować z sosem z warzywami.
Aby przyrządzić stek wołowy, należy wyłożyć go na dobrze rozgrzaną patelnię, a następnie smażyć z obu stron przez 2-3 minuty. Następnie powinno się odstawić mięso na kilka minut, by zmiękło i stało się bardziej kruche.